Homepage / nieuwsoverzicht/Achtste editie Vakbeurs Sportaccommodaties weer goed bezocht

Achtste editie Vakbeurs Sportaccommodaties weer goed bezocht

09/11/2020

Vorige week vond voor de achtste keer de Vakbeurs Sportaccommodaties plaats. Wij waren dit jaar onder andere aanwezig om GreenMatter onder de aandacht te brengen. De Vakbeurs Sportaccommodaties is een beurs die doorgaans vooral door gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties wordt bezocht.

GreenMatter

Wij stellen duurzaamheid en innovatie centraal en dat kon gisteren op de Vakbeurs Sportaccommodaties met eigen ogen bekeken worden. Zo zijn de producten van GreenMatter niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels is er veel interesse vanuit binnen- en buitenland vanwege de circulariteit binnen de sport, reductie van de kunstgras afvalberg en het toepassen van een circulair product (kantplanken) als preventieve maatregel tegen verspreiding van microplastics en voor infillbehoud op het sportveld. Het jaar 2020 is voor ons dan ook goed van start gegaan met onder andere veel nieuwe aanvragen voor gerecyclede kantplanken. Naast de planken bestaat het zorgvuldig samengestelde leveringsprogramma van GreenMatter uit picknicksets, parkbanken, bloembakken, bermpalen en recent ook beschoeiing. Het assortiment biedt voldoende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezels op een gerecyclede wijze terug te laten komen op of rond de sportaccommodatie.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter