Homepage / nieuwsoverzicht/Alle dagen Dag van de Duurzaamheid in de Bijlmer

Alle dagen Dag van de Duurzaamheid in de Bijlmer

09/11/2020

Sportpark Bijlmer neemt serieuze stappen naar een duurzame toekomst en een circulaire sportomgeving. De afgelopen periode zijn hier verschillende GreenMatter producten geleverd. Zeker op de Dag van de Duurzaamheid verdient dit sportpark wat ons betreft extra aandacht!

Bijlmer Sportpark is een multifunctioneel sportpark waar verschillende sporten, zoals voetbal, hockey, honk- en softbal, cricket en atletiek worden beoefend. Daarnaast is er een multifunctioneel verenigingsgebouw. Naast toegankelijkheid van het sportpark staat ook verduurzaming hoog in het vaandel.

Met GreenMatter hebben wij ons ten doel gesteld om de kunstgras afvalberg te reduceren door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Bijlmer Sportpark is op deze bijzondere dag een goed praktijkvoorbeeld waar je kunt zien hoe er vanuit afval een circulaire grondstofstroom kan ontstaan. Zo is het nieuwe kunstgrasveld van voetbalvereniging Zuidoost United voorzien van de GreenMatter kantplanken (2.0) met aluminium onderprofiel en rubberen strip. Voor de supporters is de oude tribune van sportpark Bijlmer vervangen door GreenMatter tafels. Wij hebben verschillende picknicksets met 2 banken en 4 banken en 2 teamtafels geleverd. Verder zijn er GreenMatter bloembakken in verschillende maten geleverd.

Het project is uitgevoerd in samenwerking met Gemeente Amsterdam en Sallandse United.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld. Door deze

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter