Homepage / nieuwsoverzicht/Alsnog aanwezig op het podium bij Plastics Recycling Show

Alsnog aanwezig op het podium bij Plastics Recycling Show

09/11/2021

In 2020 wonnen wij de Europese Plastic Recycling Award in de categorie Building & Construction Product.

In 2020 wonnen wij de Europese Plastic Recycling Award in de categorie Building & Construction Product. Omdat er toen geen fysieke uitreiking van de prijs kon plaatsvinden, mochten wij de prijs onlangs, een jaar later alsnog op het winnaarspodium in ontvangst nemen.

Jaarlijks komen er zeker tweehonderd versleten kunstgrasvelden bij in Nederland. Met Greenmatter proberen wij de alsmaar groeiende kunstgrasafvalberg te doen slinken door van versleten kunstgrasvelden zinvolle producten te maken voor op en rond het sportveld of daarbuiten.

Plastics Recycling Award

Hiervoor wonnen wij eind 2020 de Plastics Recycling Award in de categorie ‘Building & Construction Product’. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in de Europese kunststofrecyclingindustrie. De jury was lovend over ons initiatief: ‘Dit product is een innovatieve oplossing in een markt die tot nu toe weinig verkend werd. De samenwerking tussen de bedrijven verzekert effectieve inzameling, recycling en uiteindelijk hergebruik van de gerecyclede materialen. Dat vormt de basis voor een recyclebaar product en garandeert ook het succes van dit product.’

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter