Homepage / nieuwsoverzicht/Tribune door GreenMatter bankplanken weer klaar voor gebruik

Tribune door GreenMatter bankplanken weer klaar voor gebruik

10/02/2021

Het toepassen van onze bankplanken op een bestaande tribune is een goed voorbeeld van hergebruik en circulariteit.

De bankzittingen, looppaden en rugleuningen van deze (40 jaar!) oude tribune bij sportvereniging SV De Meteoor zijn in opdracht van de Gemeente Amsterdam vervangen door gerecycled kunstgras planken. De planken zijn voorzien van inwendige stalen strippen om doorbuigen te voorkomen. Op deze wijze kan de tribune nog heel wat jaar mee en is de kunstgrasafvalberg weer iets afgenomen! ♻️♻️♻️

De GreenMatter bankplanken zijn vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De bankplank is glasvezelversterkt en UV-resistent. Na einde levensduur is deze 100% recyclebaar. Afmetingen: B 10 x H 5 x L 200 cm. Gewicht ca. 11 kg. Uitvoering: één zijde glad en de andere zijde is geprofileerd. Kleur: donkergroen. Minimale verwachte technische levensduur 50 jaar. Ideaal voor dug outs en tribunes. De producten van GreenMatter zijn aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar en zijn dus echt circulair. Voor de bewerking van de GreenMatter producten wordt gebruik gemaakt van een sociale werkvoorziening.  Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement. Onze bankplanken zijn dus circulair en maatschappelijk een verantwoorde keuze.

Bekijk de video hier!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter