Homepage / nieuwsoverzicht/Nieuw: betonplaat met geintegreerde borstelmat

Nieuw: betonplaat met geintegreerde borstelmat

01/09/2021

In samenwerking met Struyk Verwo Infra heeft GreenMatter een betonplaat met geïntegreerde borstelmat ontwikkeld als de oplossing om microplastics en infill op te vangen.

De betonplaat is voorzien van een richtingloze antislip structuur en van instortmoffen om ook het afwateren van het hemelwater te reguleren. De borstelmat is verdiept aangebracht voor een verhoogde opvangcapaciteit en heeft balken van gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden met nylon borstels van 17 mm hoogte. Wij danken B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen en Gemeente Goes voor het vertrouwen van deze primeur!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter