Homepage / nieuwsoverzicht/Bloembakken in volle bloei bij Sportpark Middenmeer

Bloembakken in volle bloei bij Sportpark Middenmeer

09/11/2020

De circulaire inrichtingsmaterialen van GreenMatter zijn al langere tijd op verschillende sportparken in Nederland te vinden. Naast kantplanken, picknicksets en parkbanken kiezen ook steeds meer verenigingen en gemeenten voor het plaatsen van GreenMatter bloembakken. Deze zorgen niet alleen voor verfraaiing van het sportpark maar kunnen ook ter afzetting dienen bij evenementen.

Zo ook op Sportpark Middenmeer! Hier werden in augustus van het vorige jaar verschillende bloembakken geleverd. Hoewel heel Nederland nu in de ban van het Corona virus is, bloeien de bloemen op het sportpark gestaag door. Vandaag ontvingen wij deze foto’s van onze opdrachtgever!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter