Homepage / nieuwsoverzicht/GreenMatter buitenmeubilair bij nieuw PadelPark 21 in Hoofddorp

GreenMatter buitenmeubilair bij nieuw PadelPark 21 in Hoofddorp

31/10/2022

GreenMatter picknicktafel en mobiele zitbanken rondom de padelbanen in Hoofddorp.

PadelPark 21 is de nieuwste padellocatie in Hoofddorp met maar liefst 6 outdoor padelbanen. Het park is gelegen op het Sportpark van honk- en softbalvereniging Pioniers en er wordt een Pay & Play concept gehanteerd.

Duurzaam buitenmeubilair

Voor de aankleding hebben zij gekozen voor het duurzame buitenmeubilair van GreenMatter. Voor, na of tijdens het padellen kun je plaatsnemen op de mobiele zitbanken tussen de banen of aan de picknicktafel op het terras. Beide zijn vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden. De banken zijn staalversterkt en UV-resistent. Na einde levensduur (verwachte levensduur is 50 jaar) zijn ze ook weer 100% recyclebaar!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter