Homepage / nieuwsoverzicht/Ben jij de eerste met ‘groene’ tribunestoelen?

Ben jij de eerste met ‘groene’ tribunestoelen?

04/08/2021

Wie is de eerste vereniging of gemeente met ‘groene’ stoelen?

Met GreenMatter hebben wij de ambitie om de kunstgrasafvalberg te verkleinen en daarom ontwikkelen wij steeds meer gerecyclede producten van gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). Onze laatste ontwikkeling is een groene tribunestoel. Niet alleen groen van buiten maar ook groen van binnen. Deze tribunestoelen zijn deels vervaardigd uit gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden. Door hergebruik van grondstoffen in gerecyclede producten reduceren we de kunstgrasafvalberg.

Nu zijn wij op zoek naar ‘groene’ pioniers die als eerste vereniging of gemeente tribune met ‘groene’ tribunestoelen willen hebben!

Welke club of gemeente helpt ons in onze ambitie en is de eerste die hun toeschouwers kan laten zitten op tribunestoelen van gerecycled kunstgras?

Voor meer informatie, stuur een mail naar [email protected].

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter