Homepage / nieuwsoverzicht/Het groene terras

Het groene terras

18/01/2022

Met het 'groene terras' bestaande uit vlonderplanken en buitenmeubilair van gerecycled kunstgras kan een circulaire (sport) omgeving gecreëerd worden.

Hoe kunnen we kunstgrasafval voorkomen en hier een zinvolle invulling aan geven? Een vraag die in de markt bij steeds meer partijen speelt. Om afval te voorkomen is het noodzakelijk dat opdrachtgevers bewust kiezen voor gerecyclede en circulaire producten zodat de cirkel rond kan worden gemaakt.

Wij zijn continue bezig om de markt uit te dagen om met elkaar een 100% circulaire sportomgeving te creëren. Om opdrachtgevers hierin te faciliteren, zorgen wij ervoor dat ons productaanbod van gerecyclede kunstgras producten snel groeit.

Ons laatste idee is het  ‘groene terras’. Dit houdt in dat zowel de vlonderplanken als het buitenmeubilair in z’n geheel worden gemaakt van gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden.

Wie gaat met ons de uitdaging aan om het eerste ‘groene terras’ in Nederland te realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter