Homepage / nieuwsoverzicht/Het jaar van GreenMatter (2022)

Het jaar van GreenMatter (2022)

13/12/2022

Op naar 2023! Swipe voor een overzicht van GreenMatter projecten in 2022.

Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om terug te kijken en vooruit te blikken. GreenMatter is het afgelopen jaar flink gegroeid. Maar liefst 81 gerecyclede kunstgrasvelden zijn door GreenMatter teruggebracht in verschillende circulaire oplossingen.

Naast de toename van het aantal gerecyclede kunstgrasvelden, is ook ons leveringsprogramma uitgebreid. Waar GreenMatter begon met kantplanken en picknicktafels, is er nu van alles mogelijk. Vissteigers, mobiele zitbanken, fitnessvlonders en zelfs hele bruggen zijn er het afgelopen jaar gemaakt. Door heel Nederland begint GreenMatter zich te verspreiden en in 2023 zetten wij onze missie voort om te streven naar een 100% circulaire sportsector.

GreenMatter wenst iedereen fijne feestdagen en bovenal een hoopvol, gezond (en duurzaam) 2023 toe!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter