Homepage / nieuwsoverzicht/Kennisdag GreenMatter groot succes!

Kennisdag GreenMatter groot succes!

09/11/2020

Op 12 februari 2019 vond de (eerste) kennisdag van GreenMatter plaats in Sneek. Eerder werd er al via verschillende kanalen gecommuniceerd over GreenMatter maar nu was het tijd om alle belangstellenden persoonlijk te informeren over het ‘groene’ initiatief en dieper in te gaan op vragen van de bezoekers.

Onder de genodigden veelal professionals uit verschillende geledingen die zich bezighouden met de inrichting van (sport)accommodaties. In een volle zaal werd een presentatie gehouden (door W&H Sports, Lankhorst Recycling Products en Re-Match) over de producten, de samenwerking, de processen en het doel van GreenMatter. Onderdelen van de kennisdag waren o.a. een rondleiding door het bedrijf van Lankhorst Recycling Products en een presentatie van de Gemeente Utrecht. Zij kozen er in een eerder stadium al voor om kunstgrasvezels van oude, versleten kunstgrasvelden te verwerken in nieuwe sportgerelateerde materialen.

GreenMatter is een initiatief met als doel om de afvalberg van kunsgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Met ons leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter