Homepage / nieuwsoverzicht/Wist je dat?

Wist je dat?

26/01/2021

Wij werken met gerecyclede grondstoffen van versleten kunstgrasvelden. Omdat wij zo min mogelijk additieven willen toevoegen aan het productieproces en kunstgrasvelden in verschillende samenstellingen en kleuren bestaan, is het mogelijk dat er minimale kleurverschillen tussen producten voorkomen.

Onze producten zijn na einde levensduur voor 100% recyclebaar en worden geleverd met garantieverklaring grondstoffen en REACH statement. Zo bieden wij de zekerheid dat onze producten een bijdrage leveren aan het reduceren van de kunstgrasafvalberg.

Naast een REACH statement en grondstoffenverklaring hebben wij ook een ZZS onderzoek uitgevoerd. Dit om te garanderen dat het product veilig voor mens en natuur is. Door de unieke productie- en zuiveringsmethode kan dit resultaat worden gegarandeerd voor al onze producten. Onze REACH statement en grondstoffenverklaring geven opdrachtgevers meer zekerheid over de herkomst en verwerking van grondstoffen en de invloeden op mens en milieu. Om nog meer zekerheid te bieden voldoen wij met de productie van onze producten aan ISO 9001: Quality certificate , ISO 14001: Environment certificate en OHSAS 18001: Safety certificate. Daarbij heeft onze productie een gereduceerde footprint en dat zorgt voor een reductie in te verbranden afval.

Bij de keuze voor gerecyclede, circulaire producten is het raadzaam om de certificaten op te vragen zodat je zekerheid krijgt over de oorsprong en het toepassen van verantwoorde producten.

 

 

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter