Homepage / nieuwsoverzicht/Nieuwe website GreenMatter

Nieuwe website GreenMatter

28/01/2021

Vanaf vandaag zit je naar onze gloednieuwe website te kijken. Niet alleen het uiterlijk maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink uitgebreid en verbeterd.

Inmiddels bestaan wij alweer een goede twee jaar en al die tijd geeft het ons voldoening dat wij een bijdrage kunnen leveren aan het verkleinen van de kunstgrasafvalberg. De afgelopen tijd is er een hoop zaken veranderd binnen de organisatie. Zo zijn wij een joint venture geworden tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports, is het bedrijf gegroeid, zijn er nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment en zijn wij toegetreden tot ESTC de internationale branchevereniging voor de kunstgrasindustrie. Hierdoor vonden wij het ook nodig om een nieuwe website te ontwikkelen die vanaf vandaag online is. Wij blijven doorgaan met het toevoegen van nieuwe producten en content. Bezoek onze site dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

 

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter