Homepage / nieuwsoverzicht/Kom ook naar de Grass Innovatie Dag op 8 juni!

Kom ook naar de Grass Innovatie Dag op 8 juni!

23/05/2023

Kom ons bezoeken op de Gras Innovatie Dag op donderdag 8 juni!

Na ongeveer 10 jaar, wordt er wederom een Gras Innovatie Dag door NWST (uitgever van o.a. Fieldmanager en Stad + Groen) georganiseerd. Deze dag staat in het teken van alles wat komt kijken bij aanleg, onderhoud of renovatie van sportvelden in de breedste zin van het woord. Wij zijn daarbij aanwezig en hopen jou die dag te kunnen inspireren.

GreenMatter picknicktafels

Daarnaast zorgen wij met onze picknicktafels van gerecycled kunstgras voor de zitgelegenheid. Na deze dag mogen deze 4 picknicktafels met een mooie korting meegenomen worden! Interesse hierin? Laat het ons weten.

De Gras Innovatie Dag vindt plaats op donderdag 8 juni aanstaande op sportpark Zuilen te Utrecht en de toegang is gratis. Meld je hier aan.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter