Homepage / nieuwsoverzicht/Nieuw: betonplaat met uitsparing voor kantplank!

Nieuw: betonplaat met uitsparing voor kantplank!

09/11/2020

In samenwerking met Struyk Verwo Infra heeft W&H Sports een betonplaat met uitsparing voor de gerecycled kunstgras kantplank ontwikkeld. Deze betonplaten van Struyk Verwo Infra worden vaak toegepast rondom sportvelden en kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit en unieke richtingloze antislip structuur. Door de uitsparing in de betonplaat kan de gerecycled kunstgras kantplank verdiept worden aangebracht en hierdoor spelen we nog beter in op het behoud van infill en het tegengaan van de verspreiding van microplastics.

In opdracht van Gemeente Leidschendam Voorburg zijn bij vv Wilhelmus inmiddels de eerste betonplaten met uitsparing aangebracht waarin de GreenMatter kantplanken van gerecycled kunstgras verdiept zijn aangebracht. Het project is begeleidt door B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen.

Meer weten?

Wil je meer weten over GreenMatter en inrichtingsmaterialen die vervaardigd zijn uit gerecycled kunstgras? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar [email protected]!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter