Homepage / nieuwsoverzicht/Nieuw: Copacobana zitbank

Nieuw: Copacobana zitbank

23/03/2021

Wij zitten niet stil. Om elke kilogram kunstgrasvezels op een gerecyclede wijze terug te laten komen op of rond de sportaccommodatie of daarbuiten, zijn wij voortdurend bezig met het uitbreiden van ons leveringsprogramma.

Op die manier kunnen wij onze opdrachtgevers een diversiteit aan circulaire oplossing bieden. Nieuw in ons assortiment is de Copacobana zitbank.

Nieuwe gerecyclede zitbank

De Copacobana zitbank die in samenwerking is ontwikkeld heeft een moderne uitstraling die goed past in de buitenruimte of op het sportpark. De bank is standaard leverbaar in 51 cm (zitbank voor 1 persoon) of 231 cm maar is per element uit te breiden. Het is ook mogelijk om de bank als een slingervorm uit te voeren over een langere lengte. De Copacobana zitbank kan verankerd worden. Op dit moment is er veel vraag naar gerecyclede en circulaire producten en daarom is de Copacobana zitbank een maatschappelijk verantwoorde keuze. Mede omdat de bank wordt vervaardigd in een sociale werkvoorziening door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hopen, onder andere samen met opdrachtgevers, in de nabije toekomst nog meer nieuwe kunstgras gerecyclede producten te ontwikkelen.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter