Homepage / nieuwsoverzicht/Nieuw! De duurzame hockeybalk

Nieuw! De duurzame hockeybalk

07/11/2022

GreenMatter hockeybalken met pen/gat verbinding.

Om onze opdrachtgevers beter van dienst te kunnen zijn, wordt ons productaanbod steeds uitgebreider. Wij hebben wederom een nieuw product toegevoegd aan ons leveringsprogramma: een hockeybalk van gerecycled kunstgras. Met deze nieuwe circulaire oplossing in de sport, kan er op een zinvolle manier invulling gegeven worden aan het kunstgras afvalprobleem.

De hockeybalk is voorzien van een pen/gat verbinding, aan 2 zijden afgeschuind en met de afmetingen: L 200 cm, H 10 cm, B 10/8 cm. De balk kan zowel voor zaalhockey als voor veldhockey worden gebruikt!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter