Homepage / nieuwsoverzicht/NIEUW: de GreenMatter teamtafel

NIEUW: de GreenMatter teamtafel

09/11/2020

Met ons initiatief GreenMatter hebben wij op innovatieve wijze de kunstgras afvalberg verkleind door circulaire producten te ontwikkelen voor op en rond het sportveld. Door GreenMatter worden opdrachtgevers zoals gemeenten en ingenieursbureaus op een praktische en transparante manier ondersteund in een circulaire oplossing voor de verwerking van versleten kunstgrasmatten.

Circulaire uitdaging

Het zorgvuldig samengestelde leveringsprogramma van kantplanken, picknicksets, parkbanken, bloembakken, walbeschoeiing en terras- en vlonderplanken, biedt voldoende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezels op een gerecyclede wijze terug te laten komen op of rond de sportaccommodatie. De ontwikkeling van nieuwe gerecyclede producten is bovendien een continue proces. Samen met onze opdrachtgevers wordt er steeds gekeken naar nieuwe oplossingen voor op en rond het sportveld. De laatste toevoeging aan het leveringsprogramma is de GreenMatter teamtafel.

De teamtafel

De ‘GreenMatter‘ teamtafel’ is ideaal voor ‘de derde helft’ op jouw sportvereniging! De teamtafel is een ideale mogelijkheid om een training of wedstrijd met het gehele team gezellig af te sluiten.

De ‘GreenMatter’ teambank kan eenvoudig worden ingegraven en is vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De teambank is staalversterkt en UV-resident. Na einde levensduur is deze 100% recyclebaar. Minimale verwachte technische levensduur 50 jaar. De afmetingen van de teamtafel zijn 385 cm bij 240cm. Kleur: donkergroen. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter