Homepage / nieuwsoverzicht/Nieuw: GreenMatter tribune

Nieuw: GreenMatter tribune

30/03/2021

In navolging van de verschillende tribunes in het leveringsprogramma van W&H Sports is er nu ook een GreenMatter tribune. Al jaren houdt onze partner W&H Sports zich bezig met de verkoop van verschillende tribunes. Op basis van de beschikbare ruimte en het gewenste aantal zitplaatsen, wordt een advies uitgebracht over het juiste type tribune.

Er kan gekozen worden uit demontabele tribunes, mobiele telescopische tribunes, vaste telescopische tribune, mobiele tribunes maar ook prefab tribune-elementen voor de realisatie van een betonnen staantribune of zittribune.

Duurzame GreenMatter tribune

Omdat we continue bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe producten om op die manier de kunstgrasafvalberg te kunnen reduceren en we uit ervaring weten dat er veel vraag is naar tribunes, hebben wij een gerecyclede tribune ontwikkeld. De tribune bestaat uit een aluminium onderconstructie. Lengte van de tribune bedraagt 3 meter, bestaande uit 3 zitrijen voor circa 18 personen. DeĀ  Achterste rij is voorzien van rugleuning/ valbeveiliging. De planken voor de bankzittingen en looppaden van gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval) zijn voorzien van 3 stalen strips (tegen doorbuigen). Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement.

De GreenMatter tribune is ook verkrijgbaar in een 3 meter uitvoering bestaande uit 4 zitrijen voor circa 24 personen. De achterste rij is hierbij voorzien van rugleuning / valbeveiliging en railings aan de zijkant.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter