Homepage / nieuwsoverzicht/SV Rood Wit nieuwe kantplanken door BOSA subsidie

SV Rood Wit nieuwe kantplanken door BOSA subsidie

04/08/2021

SV Rood Wit te Veldhoven heeft onze GreenMatter kantplanken toegepast. Omdat deze zijn vervaardigd van gerecycled kunstgras konden ze gebruikmaken van een subsidie via de BOSA regeling.

SV Rood Wit te Veldhoven heeft onze GreenMatter kantplanken toegepast. Omdat deze zijn vervaardigd van gerecycled kunstgras hebben zij gebruik hebben kunnen maken van de BOSA subsidie.

BOSA duurzaamheidsstimulering

Deze stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) is bedoeld voor amateurverenigingen die kosten maken voor materialen en bouw/onderhoud van de accommodatie. Binnen de BOSA subsidie worden een aantal investeringen die verband houden met duurzaamheid extra gesubsidieerd.  De standaardsubsidie voor sportvoorzieningen bedraagt 20% van de kosten van de subsidiabele activiteiten tot een maximum van 2.500.000 euro per kalenderjaar. Voor prioritaire activiteiten zoals circulaire maatregelen voor kunstgras (zoals kantplanken en borstelmatten van gerecycled kunstgras) is het mogelijk 10% extra subsidie te ontvangen.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter