Homepage / nieuwsoverzicht/Ook Gemeente Heerenveen kiest duurzaam!

Ook Gemeente Heerenveen kiest duurzaam!

09/11/2020

Ook in de Gemeente Heerenveen zijn onlangs preventieve maatregelen voor infillbehoud en het tegengaan van de verspreiding van microplastics genomen. Dit was een mooie kans om te kiezen voor een gerecycled en circulair product en daarbij een bijdrage te leveren in het verkleinen van de kunstgrasafvalberg. In samenwerking met De Enk is dit project uitgevoerd waarbij De Enk de velden heeft geïnventariseerd, een plan van aanpak en de uitvoering op zich heeft genomen. Een mooie samenwerking met het gewenste resultaat! Totaal zijn er ruim 1.900 kantplanken door De Enk aangebracht en hiermee is meer dan een volledig oud kunstgras voetbalveld gerecycled en opnieuw teruggebracht op het sportpark!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter