Homepage / nieuwsoverzicht/‘Groene’ picknicksets langs hoofdveld WVHEDW

‘Groene’ picknicksets langs hoofdveld WVHEDW

09/11/2020

Onlangs zijn er verschillende GreenMatter producten geleverd bij voetbalvereniging WVHEDW op sportpark Middenmeer te Amsterdam. Het gaat hierbij om 4 picknickbanken (2-banks), 4 picknicktafels (4-banks) en 10 stuks parkbanken, die zijn vervaardigd uit gerecyclede kunstgrasvezels van versleten kunstgrasvelden. Hiermee hebben zij bijgedragen aan het verkleinen van de kunstgras afvalberg en hebben zij de wereld weer een stukje groener gemaakt!

Met het initiatief GreenMatter hebben Lankhorst en W&H Sports zich ten doel gesteld de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken. Dit doen wij door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Het gerecyclede materiaal is afkomstig van Re-Match, specialist in het recyclen van kunstgras.

Om opdrachtgevers ervan te verzekeren dat de kunstgrasvezels die GreenMatter gebruikt afkomstig zijn van versleten kunstgrasvelden, wordt een verklaring grondstoffen meegeleverd.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter