Homepage / nieuwsoverzicht/Picknicktafels en parkbanken van gerecycled kunstgras naar Breda en Rotterdam

Picknicktafels en parkbanken van gerecycled kunstgras naar Breda en Rotterdam

09/11/2020

Zo vlak voor het einde van dit jaar mogen wij nog een aantal picknicktafels en parkbanken leveren van gerecycled kunstgras. Het grootste gedeelte van de levering zal zo snel mogelijk richting Rotterdam worden getransporteerd en het overige gedeelte komt in Breda terecht. Wij danken onze opdrachtgevers gemeente Breda en Sportbedrijf Rotterdam voor het vertrouwen!

Gerecyclede picknicktafels en parkbanken

De gerecyclede picknicktafel (2 banks) ‘GreenMatter‘ in vrijstaande uitvoering en vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De parkbank ‘GreenMatter’ vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De parkbank in een te verankeren uitvoering wordt als bouwpakket geleverd. De parkbank is staalversterkt en UV-resistent. Na einde levensduur zijn deze 100% recyclebaar. Beiden producten hebben een minimale verwachte technische levensduur 50 jaar.  Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement.

GreenMatter

Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval maar wij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe sportgerelateerde producten met als streven om 100% circulair met elkaar te zijn. GreenMatter is een initiatief van Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Wij hebben ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Download hier de digifolder Greenmatter!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld. Door deze

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter