Homepage / nieuwsoverzicht/GreenMatter heeft de distributie van de FormaTurf GmbH producten in Nederland op zich genomen

GreenMatter heeft de distributie van de FormaTurf GmbH producten in Nederland op zich genomen

21/10/2021

Hierbij kondigen wij de samenwerking aan tussen FormaTurf GmbH en GreenMatter voor de Nederlandse markt.

Hierbij kondigen wij de samenwerking aan tussen FormaTurf en GreenMatter voor de Nederlandse markt. FormaTurf – onderdeel van Sport Group – zet zich, net als wij in voor de duurzame recycling van kunstgras. Het doel is om samen de uitdagingen aan te gaan die samenhangen met het
toenemende aantal afgedankte kunstgrasvelden. Met dit in gedachten worden wij de exclusieve distributeur van de innovatieve FormaTurf producten in Nederland. Deze producten ontstaan door holistische recycling van alle componenten van
een kunstgrasveld door middel van het innovatieve FormaTurf aptrusie proces, een combinatie van extrusie en persen van producten.

FormaTurf en GBN-AGR hebben een intentieverklaring getekend om hun krachten te bundelen in de ontwikkeling van kunstgras recycling infrastructuur en technologie in heel Europa. FormaTurf bouwt momenteel de eerste kunstgras recycling fabriek in Essen, Duitsland.

Jij bent van harte welkom om FormaTurf te bezoeken op de FSB beurs in Keulen van 26 oktober tot 29 oktober 2021 op de Polytan stand in hal 10.1, stand C010 / DO11. Verder zullen we 90 minuten op het podium aanwezig zijn met boeiende presentaties, interviews en paneldiscussies op dinsdag 26 oktober 2021 van 11:00 – 13:30 uur en op woensdag 27 oktober 2021 van 13u00 – 14u30 op de stand van FSB Sportnet, hal 10.1, stand E70. Het FormaTurf-evenement zal worden gepresenteerd door de bekende TV-sportpresentator en -commentator Tom Bartels. Wij zijn 27 t/m 29 oktober aanwezig op de beurs.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter