Homepage / nieuwsoverzicht/Secrid goes green!

Secrid goes green!

09/11/2020

Bijna iedereen kent ze; de aluminium kaarthouders van Secrid. Het Nederlandse bedrijf werd in 1997 opgericht en in die tijd merkten zij dat de inhoud van de portemonnee veranderde: contant geld maakte steeds vaker plaats voor een pinpas en andere (betaal)kaarten. De oprichters zagen een gat in de markt en maakten een kaarthouder (wallet) waar je een aantal pasjes in kwijt kon. Inmiddels verkoopt het bedrijf miljoenen kaarthouders wereldwijd.

Als gevolg van groei is het bedrijf onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie; een pakhuis in Den Haag. Om deze nieuwe locatie aan te kleden, hebben zij bewust gekozen om tien picknicksets van GreenMatter aan te schaffen. Duurzaamheid en circulariteit waren doorslaggevend in de keuze voor onze GreenMatter picknickbanken van gerecycled kunstgras.

Picknickbank (2 banks) ‘GreenMatter’

De picknickbank (2 banks) ‘GreenMatter’ is verkrijgbaar in vrijstaande uitvoering en vervaardigd uit gerecyclede kunstgrasvezels van oude kunstgrasvelden (geen productieafval). De picknickbank is UV resistant en na einde levensduur 100% recyclebaar. Naast de picknickbanken van gerecycled kunstgras leveren wij ook andere GreenMatter producten. Zie ook: www.greenmatter.nl.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter