Homepage / nieuwsoverzicht/Uitbreiden terrassen met vlonder van gerecycled kunstgras

Uitbreiden terrassen met vlonder van gerecycled kunstgras

08/04/2021

Met een beetje geluk mag de horeca heel snel haar terrassen weer openen. Omdat het waarschijnlijk in eerste instantie alleen buiten open mag en we de zomer tegemoet gaan, zullen veel gemeenten waarschijnlijk bijdragen aan verruiming van de terrassen. Onze vlonder die vorig jaar tijdens de eerste lockdown is ontwikkeld, is hier een hele mooie oplossing voor.

Gerecyclede kunstgras vlonders

De vlonder kan door een gemeente aan de plaatselijke horeca aangeboden worden om hun terrassen op een makkelijke en duurzame manier te vergroten. Net als al onze andere producten zijn de vlonders gemaakt van gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De donkergroene vlonders zijn UV-resistent en na het einde van hun levensduur zijn deze 100% recyclebaar. De minimale verwachte technische levensduur is 50 jaar. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement. Naast het uitbreiden van de terrassen is de vlonder uiteraard ook te gebruiken voor vele andere doeleinden.

Gerecycled kunstgras buitenmeubilair

Om een terras of buitenruimte nog verder uit te breiden met duurzame, circulaire producten hebben wij ook verschillende soorten zitmeubilair van gerecycled kunstgras. Nieuw in ons assortiment is de Copacabana zitbank. Deze kan als stoel geleverd worden, maar ook als bank. Verder hebben wij 2 banks en 4 banks picknicktafels, een zitbank zonder rugleuning en de teamtafel in ons assortiment.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter