Homepage / nieuwsoverzicht/Vele meters aan GreenMatter walbeschoeiing

Vele meters aan GreenMatter walbeschoeiing

31/03/2022

Bij onze productie in Sneek liggen vele meters aan walbeschoeiing klaar om uit te leveren voor de verschillende projecten. Voor het behoud van de walkant is een goede beschoeiing noodzakelijk. Ons RapidRetain beschoeiingssysteem bestaat uit panelen en combi-palen en heeft een verwachte technische levensduur van minimaal 50 jaar.

Naast dat het een maatschappelijk verantwoorde keuze is, omdat de GreenMatter walbeschoeiing is vervaardigd uit gerecycled kunstgras, heeft de walbeschoeiing van GreenMatter nog een aantal unieke eigenschappen.

Met name de ijzersterke koppeling van de schotten is uniek, waardoor het niet nodig is om de palen exact op het verbindingspunt van de panelen te plaatsen. Dit levert een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing op, omdat daardoor eerst de palen en vervolgens de panelen in één gang geplaatst kunnen worden. Juist op het scheidingsvlak van water en lucht, waar alle houtsoorten het meest gevoelig zijn voor rot, is de gerecyclede GreenMatter walbeschoeiing een uitstekende keuze. Het paneel heeft een optimale lengte van 2,1 meter en is licht in gewicht. Hierdoor is het paneel goed te hanteren en efficiënt te plaatsen. Daarnaast is de walbeschoeiing in verschillende hoogtematen verkrijgbaar. De groene kleur van de GreenMatter walbeschoeiing heeft als bijkomend voordeel dat het een natuurlijke uitstraling van de waterkant geeft!

Bekijk deze video van het plaatsen van de walbeschoeiing.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter