Homepage / nieuwsoverzicht/Verhoogde zitbanken met voetensteun ideaal voor op een vereniging

Verhoogde zitbanken met voetensteun ideaal voor op een vereniging

25/08/2022

De verhoogde zitbanken bij korfbalvereniging DSO Alkmaar.

Vanaf nu hoeft er niet meer geleund te worden op het hekwerk tijdens het kijken van sportwedstrijd. Wij hebben sinds kort weer een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd; de verhoogde zitbank met voetensteun. Deze is uitermate geschikt om rondom een sportveld te plaatsen. Doordat deze banken verhoogd zijn uitgevoerd, belemmert het hekwerk het zicht niet en kan er heerlijk ontspannen naar een wedstrijd gekeken worden. Bijkomend voordeel is dat de banken zijn vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De zitbank met voetensteun in een te verankeren uitvoering wordt compleet gemonteerd geleverd. De planken zijn voorzien van stalen strips tegen doorbuigen en zijn UV-resistent. Na einde levensduur is de bank 100% recyclebaar. De minimale verwachte technische levensduur is 50 jaar.

In opdracht van en in samenwerking met Schot Infra en Alkmaar Sport zijn bij korfbalvereniging DSO Alkmaar 5 stuks van de verhoogde zitbank met voetensteun geleverd en geplaatst.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter