Ecoraster bloxx

De waterdoorlatende tegel GreenMatter ecoraster bloxx is een combinatie van circulariteit, biodiversiteit en klimaatadaptatie. In het kunststof raster is een dragend frame waarin 4 stuks betonnen stenen (in diverse kleuren) of rubberen blokken kunnen worden geplaatst en waarmee oppervlakten creatief kunnen worden vormgegeven. Het raster met geïntegreerde afwatering is vervaardigd van 100% gerecycled kunststof waarvan 50% gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden (geen productieafval). De andere 50% bestaat uit kunststof afkomstig uit huisvuil. Aan het einde van de levensduur is het raster 100% recyclebaar. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement. De afmetingen zijn: 33 x 33 x 5 cm, het gewicht (exclusief stenen/blokken) bedraagt: 0,78 kg (7,02 kg/m2). Ook leverbaar in de uitvoering met 2 blokken / stenen. GreenMatter ecoraster bloxx is perfect te combineren met GreenMatter ecoraster grastegels.

Specificaties

Artikelnummer: Op aanvraag

Offerte aanvragen voor Ecoraster bloxx

Variant:(Vereist)
Nieuwsbrief

Ontdek de duurzame kracht van GreenMatter Ecoraster Bloxx

Op zoek naar een milieuvriendelijke en creatieve oplossing voor een tuin- of landschapsproject? Ontdek de revolutionaire GreenMatter Ecoraster Bloxx, de ultieme keuze voor duurzame bestrating. Deze innovatieve waterdoorlatende tegels zijn perfect voor iedereen die milieuverantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt.

Kies voor duurzame tegels

De GreenMatter Ecoraster Bloxx onderscheidt zich door zijn unieke ontwerp dat circulariteit, biodiversiteit en klimaatadaptatie combineert. Vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof—waarvan 50% afkomstig is van versleten kunstgrasvelden en de andere 50% uit huishoudelijk kunststof afval—biedt dit product een duurzame oplossing voor bestratingsbehoeften.

Flexibel aan te passen

Het dragende frame van de Ecoraster Bloxx stelt men in staat om vier betonnen stenen of rubberen blokken naar keuze in te passen, wat veelzijdige en esthetisch aantrekkelijke patronen mogelijk maakt. Deze tegels zijn niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk, beschikbaar in diverse kleuren die naadloos in elk landschap passen.

Waterdoorlatende tegels

Met een geïntegreerd afwateringssysteem zijn de Ecoraster Bloxx tegels een uitstekende keuze voor klimaatadaptieve tuinoplossingen. Ze helpen bij het managen van regenwaterafvoer, vermindering van overstromingsrisico’s en ondersteuning van natuurlijke watercycli, wat ze ideaal maakt voor ecologische projecten.

Duurzame specificaties

Elke tegel meet 33 x 33 x 5 cm en weegt 0,78 kg, wat zorgt voor een eenvoudige installatie en onderhoud. De GreenMatter Ecoraster Bloxx is ook 100% recyclebaar aan het einde van zijn levensduur, wat jouw commitment aan duurzaamheid onderstreept. Beschikbaar in configuraties met twee of vier blokken of stenen, deze duurzame bestrating optie is veelzijdig genoeg voor diverse toepassingen. Daarnaast leveren wij de Ecoraster met- of zonder stenen!

Toepassingen van de GreenMatter Ecoraster Bloxx

Op verschillende plekken in Amsterdam zijn onze GreenMatter Ecoraster Bloxx al terug te vinden. In verschillende vormen, kleuren en eenheden worden de Ecoraster Bloxx tegels al toegepast. Enerzijds om bijvoorbeeld een invalideplek aan te geven, anderzijds om een speels effect te creëren op een parkeerplaats.

Het systeem is onder andere toe te passen op onder andere:

  • Pleinen en parken
  • Voetpaden en fietsstroken
  • Opritten
  • Parkeerplaatsen
  • Bermen
  • Logistieke terreinen.

Waarom kiezen voor GreenMatter Ecoraster Bloxx?

Kies voor GreenMatter Ecoraster Bloxx en investeer in een product dat duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek combineert. Het is de perfecte keuze voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen zonder in te leveren op kwaliteit en stijl. Levering inclusief een garantieverklaring van de grondstoffen en een REACH statement verzekert jou van een verantwoorde keuze.

Combineer de Ecoraster Bloxx met onze GreenMatter Ecoraster grastegels voor een compleet en innovatief landschapsontwerp.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

 

Gerelateerde blogs aan de Ecoraster bloxx

Met het GreenMatter circulair outdoor fitnesspark komen 2 waardevolle grondstofstromen samen!

Lees deze blog

Laat je inspireren tijdens onze kennisdag ‘Toekomstbestendig Sportpark’

Lees deze blog

GreenMatter’s duurzame missie

Lees deze blog

Wist jij dat…?

Lees deze blog

Nieuw initiatief bevordert beweging en duurzaamheid: De QR-FIT Bank

Lees deze blog

Nieuw in het leveringsprogramma: GreenMatter mobiele bank

Lees deze blog

GreenMatter

ReLife® ColourPlay tegel

GreenMatter

ReLife® MultiDrain tegel

GreenMatter

ReLife® FitFlex tegel

GreenMatter

ReLife® GrassPlay tegel

FAQ

GreenMatter Ecoraster Bloxx biedt meerdere voordelen ten opzichte van traditionele bestratingsopties. Ten eerste zijn ze vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof, wat bijdraagt aan het verminderen van afval en het ondersteunen van circulaire economie. Daarnaast zijn deze tegels waterdoorlatend, wat helpt bij het beheren van regenwater en het voorkomen van overstromingen. De flexibiliteit in design, met keuzes uit betonnen stenen of rubberen blokken, maakt ze ook esthetisch veelzijdig voor verschillende soorten projecten.
Ja, de GreenMatter Ecoraster Bloxx zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Elk raster meet 33 x 33 x 5 cm en weegt slechts 0,78 kg, waardoor ze licht en hanteerbaar zijn. Wat betreft onderhoud, de tegels zijn zeer duurzaam en vereisen minimale zorg. Periodieke controle en verwijdering van eventueel vuil is voldoende om hun levensduur te verlengen.
De GreenMatter Ecoraster Bloxx zijn ontworpen met oog op biodiversiteit en klimaatadaptatie. Door hun waterdoorlatende aard bevorderen ze de natuurlijke watercyclus, wat essentieel is voor het behoud van lokale ecosystemen.

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]