Modulaire sportvloer

De GreenMatter modulaire sportvloer is leverbaar in 2 soorten sporttegels: GreenMatter Ultimate en GreenMatter Ultimate Plus. De sportvloer bestaat uit UV-gestabiliseerde polypropyleen tegels met een afmeting van 37.5 cm bij 37.5 cm en is gemaakt van 50% gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden (geen productieafval). De GreenMatter modulaire sportvloer is leverbaar in de kunstgras kleur (donkergroen) en kan worden voorzien van belijning en logo’s. De sportvloertegel is geschikt voor het beoefenen van diverse sporten en is bestemd voor multifunctioneel gebruik. De tegel is gecertificeerd volgens EN14877 en voldoet aan alle eisen voor de belangrijke Europese norm voor buitensportvloeren. Onze sportvloertegels zijn getest en voldoen aan de European standard EN 14877 en worden geproduceerd volgens ISO 9001. Onze GreenMatter Ultimate en GreenMatter UltimatePlus zijn voor tennis gecertificeerd door ITF en geclassificeerd als snel en beide vloertegels zijn voor basketbal door de FIBA gecertificeerd in Level 1 en 2. De garantie op onze modulaire sportvloeren bedraagt maar liefst 15 jaar en zijn aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar. Onze modulaire sportvloeren zijn ideaal te gebruiken voor tijdelijk of permanent gebruik en zowel geschikt voor binnen als voor buiten.

Specificaties

Artikelnummer: Op aanvraag

Offerte aanvragen voor Modulaire sportvloer

Variant:(Vereist)
Nieuwsbrief

Referenties

Op deze locatie is gekozen voor een vloer van gerecycled kunstgras. Hiermee kunnen we circulair laten zien dat we het kunstgras hebben weggehaald en is teruggekomen in de vloer. Soms zijn de duurzame oplossingen wellicht iets duurder, maar dan is het voor ons toch de keuze om het wel te doen, omdat wij het super belangrijk vinden om te investeren in duurzaamheid. De eerste berichten van de mensen die hier al gebasketbald hebben is dat het een fijne locatie is en een goede vloer om op te basketballen.

Modulaire sportvloer van gerecycled kunstgras

Op zoek naar een sportvloer die prestatie en duurzaamheid combineert? Kies voor de GreenMatter modulaire sportvloer, uw milieubewuste keuze in sportvloeren. Onze vloeren zijn niet alleen functioneel en veelzijdig, maar zijn ook baanbrekend in het gebruik van gerecycled materiaal, waaronder kunstgras, dat een nieuw leven krijgt in elke tegel.

Gemaakt van gerecycled kunstgras

De kern van onze GreenMatter modulaire sportvloer ligt in de duurzaamheid. Elk van onze sporttegels bestaat voor 50% uit gerecycled kunstgras, afkomstig van versleten kunstgrasvelden. Dit zorgt niet alleen voor een verminderde impact op het milieu, maar maakt de vloer ook uitzonderlijk ecologisch verantwoord. Kies voor GreenMatter en draag actief bij aan het verminderen van afval en het promoten van circulaire economie in sportfaciliteiten.

Twee innovatieve opties: Ultimate en Ultimate Plus

Beschikbaar in twee varianten, GreenMatter Ultimate en GreenMatter Ultimate Plus, zijn onze sporttegels ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. Beide opties zijn vervaardigd met een hoog gehalte aan gerecycled kunstgras, versterkt met UV-gestabiliseerd polypropyleen voor duurzaamheid en kleurbehoud. Deze tegels zijn perfect voor elk type sport en bieden uitstekende prestaties, of het nu gaat om tennis, basketbal, of algemeen gebruik in multifunctionele sportfaciliteiten.

Gecertificeerde sportvloeren

Elke GreenMatter sporttegel voldoet aan de strenge normen van EN14877 en is getest volgens de Europese standaard EN 14877, wat onze toewijding aan kwaliteit en milieuvriendelijkheid bevestigt. Onze vloeren zijn gecertificeerd door de ITF voor tennis en door de FIBA voor basketbal, waardoor ze de ideale keuze zijn voor competitieve en recreatieve sporten.

Duurzame sportvloer op maat

GreenMatter modulaire sportvloeren zijn ontworpen voor zowel tijdelijk als permanent gebruik en bieden een levensduur van maar liefst 15 jaar. Aan het einde van hun levenscyclus zijn ze 100% recyclebaar, waardoor ze een duurzame keuze vormen voor toekomstige projecten.

De GreenMatter modulaire sportvloer in Arnhem

Van een versleten kunstgrasveld naar een nieuwe modulaire sportvloer, in Arnhem weten ze hier alles vanaf! Het Sportbedrijf Arnhem had de primeur met de eerste GreenMatter modulaire sportvloer. De sportvloer in Arnhem is goed ontvangen en er wordt door het Sportbedrijf al een tweede vloer overwogen.

Waarom kiezen voor GreenMatter modulaire sportvloeren?

Met de GreenMatter modulaire sportvloer investeer je in een product dat niet alleen de sportieve prestaties bevordert, maar ook het milieu ontziet door hergebruik van afgedankt kunstgras. Deze tegels bieden een praktische, esthetische en ecologische oplossing voor elke sportomgeving.

Bezoek onze website voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen en maak de stap naar een groenere sporttoekomst met de GreenMatter modulaire sportvloer.

 

Gerelateerde blogs aan de Modulaire sportvloer

Met het GreenMatter circulair outdoor fitnesspark komen 2 waardevolle grondstofstromen samen!

Lees deze blog

Laat je inspireren tijdens onze kennisdag ‘Toekomstbestendig Sportpark’

Lees deze blog

GreenMatter’s duurzame missie

Lees deze blog

Wist jij dat…?

Lees deze blog

Nieuw initiatief bevordert beweging en duurzaamheid: De QR-FIT Bank

Lees deze blog

Nieuw in het leveringsprogramma: GreenMatter mobiele bank

Lees deze blog

GreenMatter

ReLife® ColourPlay tegel

GreenMatter

ReLife® MultiDrain tegel

GreenMatter

ReLife® FitFlex tegel

GreenMatter

ReLife® GrassPlay tegel

FAQ

1. Geschikt als multifunctionele sportvloer voor openbare ruimte, scholen, vakantieparken of bij sportverenigingen 2. Snel en gemakkelijk te realiseren 3. Waterdoorlatend 4. Geschikt voor diverse sporten en multifunctioneel gebruik 5. Kan rondom worden opgesloten door een aluminium opsluitprofiel 6. Onderhoudsarm 7. In diverse kleuren leverbaar 8. Te voorzien van belijning en logo’s 9. Gemaakt van 50% gerecycled kunstgras van versleten sportvelden 10. 100% recyclebaar
De duurzaamheid van de GreenMatter modulaire sportvloer komt voort uit het gebruik van 50% gerecycled kunstgras in elke tegel. Dit kunstgras is afkomstig van versleten sportvelden, waardoor we afval verminderen en bijdragen aan de circulaire economie. Bovendien zijn de sportvloertegels aan het einde van hun levensduur 100% recyclebaar, wat helpt bij het verminderen van de milieu-impact en het ondersteunen van duurzame productiepraktijken.
Ja, de GreenMatter modulaire sportvloer is uiterst veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan sporten. Onze vloeren zijn speciaal ontworpen om optimale prestaties te leveren voor sporten zoals tennis en basketbal, waarvoor ze respectievelijk door de ITF en FIBA zijn gecertificeerd. De tegels kunnen ook worden aangepast met belijning en logo’s om aan specifieke eisen van verschillende sportfaciliteiten te voldoen, waardoor ze ideaal zijn voor multifunctioneel gebruik.

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]