Homepage / Over

OVER GREENMATTER

Sinds de millenniumwisseling zijn er veel kunstgrasvelden aangelegd maar is er te weinig stil gestaan over hoe er met de te vervangen velden moeten worden omgegaan. Hoe staat het met de verwijdering, de afvalstroom, de recycling van de vezels, de backing en de infill? Met de media-aandacht van de afgelopen tijd kunnen we concluderen dat hierin tekort is geschoten en dat waardevolle grondstoffen in een grijs circuit zijn terechtgekomen. Echter, het hergebruik van kunstgras op een verantwoorde en circulaire manier is wél mogelijk! Daarom hebben twee bedrijven hun krachten gebundeld en het voortouw genomen bij het recyclen van materiaal afkomstig van kunstgrasvelden en de vezels te verwerken tot nieuwe producten voor op en rond het sportveld. Wij hopen je met deze website een goed beeld te geven van onze 100% circulaire aanpak.

GreenMatter

ONS TEAM

Een hecht team dat zich elke dag met veel enthousiasme inzet voor één gemeenschappelijk doel, namelijk: het verkleinen van de kunstgrasafvalberg!

GreenMatter

STEFAN HOFMAN

Directeur
GreenMatter

ROGIER VINK

Directeur
GreenMatter

WILLIAM VAN DIEMEN

Founder
GreenMatter

ASTRID WIJNINGA

Customer Service
GreenMatter

HERMAN BROUWER

Accountmanager
GreenMatter

Jordy Kwaaitaal

Commercieel medewerker
GreenMatter

JELLE VAN DER VALK

Marketing
GreenMatter

CECILE KOESTERING

Marketing & Communicatie
GreenMatter

CLAUDIA BIJLSMA

Finance / Office Manager

HET VERWERKINGSPROCES

Wij hechten veel belang aan de transparantie binnen ons verwerkingsproces. Hieronder vind jij alle relevante informatie over de verwerking en recycling van onze producten.

GreenMatter

LEES MEER OVER ONS VERWERKINGSPROCES

Samen zijn we verantwoordelijk voor de toekomst van onze aarde. Dat vraagt om een kritische houding bij het gebruik van nieuwe materialen en een open blik bij het gebruik van circulaire producten. Met ons innovatieve verwerkingsproces kunnen wij oude, versleten kunstgrasmatten weer verwerken tot nieuwe, circulaire producten!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Heb je een vraag? Wij helpen je graag! Uiteraard ben je bij ons van harte welkom, maar we komen ook graag langs voor een nadere kennismaking.


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maken wij bij de vervaardiging van deze producten gebruik van een sociale werkplaats, namelijk: Empatec.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter