GreenMatter heeft de distributie van de FormaTurf GmbH producten in Nederland op zich genomen

21 oktober 2021

Hierbij kondigen wij de samenwerking aan tussen FormaTurf GmbH en GreenMatter voor de Nederlandse markt.

Hierbij kondigen wij de samenwerking aan tussen FormaTurf en GreenMatter voor de Nederlandse markt. FormaTurf – onderdeel van Sport Group – zet zich, net als wij in voor de duurzame recycling van kunstgras. Het doel is om samen de uitdagingen aan te gaan die samenhangen met het
toenemende aantal afgedankte kunstgrasvelden. Met dit in gedachten worden wij de exclusieve distributeur van de innovatieve FormaTurf producten in Nederland. Deze producten ontstaan door holistische recycling van alle componenten van
een kunstgrasveld door middel van het innovatieve FormaTurf aptrusie proces, een combinatie van extrusie en persen van producten.

FormaTurf en GBN-AGR hebben een intentieverklaring getekend om hun krachten te bundelen in de ontwikkeling van kunstgras recycling infrastructuur en technologie in heel Europa. FormaTurf bouwt momenteel de eerste kunstgras recycling fabriek in Essen, Duitsland.

Jij bent van harte welkom om FormaTurf te bezoeken op de FSB beurs in Keulen van 26 oktober tot 29 oktober 2021 op de Polytan stand in hal 10.1, stand C010 / DO11. Verder zullen we 90 minuten op het podium aanwezig zijn met boeiende presentaties, interviews en paneldiscussies op dinsdag 26 oktober 2021 van 11:00 tot 13:30 uur en op woensdag 27 oktober 2021 van 13u00 tot 14u30 op de stand van FSB Sportnet, hal 10.1, stand E70. Het FormaTurf-evenement zal worden gepresenteerd door de bekende TV-sportpresentator en -commentator Tom Bartels. Wij zijn 27 t/m 29 oktober aanwezig op de beurs.

Gerelateerde toepassingen

RéVé kiest voor groene parkeerplaatsen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]