Partners

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met bedrijven die een duurzamere wereld hoog in het vaandel hebben staan. Bedrijven die niet alleen groener ‘willen’ maar ook groener ‘doen’. Net zoals wij! Zo werken wij samen toe naar een groenere toekomst.
oplossingen

Re-Match

Re-Match is een toeleverancier van gerecyclede grondstoffen voor onze producten. Re-Match heeft in Nederland een recycling faciliteit in Tiel en met behulp van de gepatenteerde techniek van Re-Match kunnen eigenaren van sportvelden hun versleten kunstgras laten recyclen tot hoogwaardige, circulaire materialen waarbij zij zeker weten dat dit op een milieuveilige manier gebeurt. Wij zorgen er vervolgens voor dat het materiaal wordt omgezet tot een circulaire grondstofstroom door het vervaardigen van gerecyclede producten.

GBN-AGR

GBN-AGR is een toeleverancier van gerecyclede grondstoffen (RTA) voor onze producten. GBN-AGR heeft een recycling faciliteit in Amsterdam en levert RTA aan ons. In het proces van GBN AGR wordt de kunstgrasmat (nadat deze leeg geklopt, gereinigd en verkleind is) verwerkt tot een agglomeraat. RTA staat voor Recycled Turf Agglomerate en is een agglomeraat van de gerecyclede kunstgrasmat. Wij zorgen er volgens voor dat het afval uit kunstgrasvelden wordt omgezet tot een circulaire grondstofstroom door het vervaardigen van gerecyclede producten.

Empatec

Voor eventuele bewerkingen en het assembleren van onze producten, maken wij gebruik van de diensten van Empatec. Empatec is een sociaal werkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bergo Sports Flooring

Bergo Sports Flooring is een internationale speler op het gebied van modulaire sportvloeren. Normaliter worden deze tegels van polypropyleen gemaakt. Samen met Bergo hebben wij gekeken of kunstgrasvezels gebruikt konden worden voor de productie van de modulaire sportvloertegels. En dat is gelukt! De GreenMatter modulaire sportvloer bestaat voor 50% uit herbruikbare grondstoffen van versleten kunstgrasvelden. De tegel is leverbaar in de kunstgras kleur (donkergroen) en na einde levensduur 100% recyclebaar.

QR-FIT

QR-FIT laat mensen meer bewegen door het laagdrempelige en unieke beweegaanbod. Door middel van beweegroutes met QR-codes kan iedereen op zijn of haar eigen niveau sporten en bewegen. Achter de QR-codes zit een oefening die je eenvoudig kunt uitvoeren door de korte instructievideo te bekijken. De oefeningen rouleren elke dag, waardoor elke dag een unieke beweegervaring is. De staanders met daarop de QR-code waren van hout, maar vanaf nu worden alleen nog maar onze  staanders van gerecyclede kunstgras geplaatst.

Daplast

Met stoelenproducent Daplast, hebben wij een concept ontwikkeld als bijdrage aan de circulaire economie met als doel: de levenscyclus van producten zoveel mogelijk te sluiten, gebruik van water/ energie te reduceren en afval door hergebruik te voorkomen. De tribunestoelen zijn 100% recyclebaar en kunnen opnieuw worden gebruikt om andere plastic producten te maken. Daarnaast hebben we met hen de GreenMatter tribunestoel mogen ontwikkelen. Je raadt het al; deze tribunestoel is vervaardigd uit kunstgrasvezels.

KUCK FITNESS

KUCK FITNESS is producent van outdoor fitnesstoestellen. Deze worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Azobé hardhout en edelstaal en hebben daardoor een natuurlijke uitstraling. Samen zijn wij gaan kijken of het ook mogelijk is om een aantal van deze toestellen te vervaardigen van gerecycled kunstgras. Op dit moment vindt er in Amsterdam een pilot plaats met twee toestellen. Als deze slaagt, komen er meer fitnesstoestellen uit de NATURE-line beschikbaar van gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden. Een mooie aanvulling op het bestaande leveringsprogramma. 

Sluit je aan bij onze groene missie en maak een verschil
in de dag van morgen! 

Vector 57 (1)