Homepage / Contact

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


  VESTIGING NIEUW-VENNEP

  GreenMatter B.V. Haverstraat 71, 2153 GD, Nieuw Vennep

  VESTIGING SNEEK

  GreenMatter B.V. Prinsengracht 2, 8607 AD, Sneek

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben met GreenMatter het initiatief genomen om van oude kunstgrasmatten nieuwe producten te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan het verkleinen van de kunstgrasafvalberg. GreenMatter staat synoniem voor: Groen doet ertoe! De opdrachtgever heeft de garantie dat de producten zijn vervaardigd van oude (versleten kunstgrasvelden) en daarmee dus een actieve bijdrage levert aan het verkleinen van de kunstgrasafvalberg. Onze producten zijn aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar en zijn dus echt circulair. De productie van de producten voldoet aan ISO 9001 (kwaliteit) , ISO 14001 (milieu) en OHSAS 18001(veiligheid). Voor de bewerking van onze producten wordt gebruik gemaakt van een sociale werkvoorziening.

  Ja, onze producten zijn aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar. Van de grondstoffen kunnen weer nieuwe producten worden geproduceerd.

  Ja, wij kunnen ook de plaatsing / montage of installatie verzorgen.

  Onze producten zijn voorzien van ISO 9001: Quality certificate , ISO 14001: Environment certificate en OHSAS 18001: Safety certificate. Daarnaast zijn de onze producten voorzien van het MORE-label én is GreenMatter in 2020 toegetreden tot de ESTC EMEA Synthetic Turf Council.

  Wij recyclen de kunstgrasmat niet zelf maar wij gebruiken de vezels van de oude kunstgrasvelden en maken hiervan nieuwe producten. Hiermee brengen wij een circulaire grondstof in beweging en leveren een actieve bijdrage in het verkleinen van de kunstgrasafvalberg.

  Ja, dat is mogelijk maar dit is wel sterk afhankelijk van het gewenste product, aantallen, etc. Wij denken in ieder geval graag mee zodat wij ons leveringsprogramma verder kunnen uitbreiden!

  GREENMATTER METER

  Aantal KG GreenMatter

  618.958

  Aantal KG gerecycled kunstgras

  56

  Aantal gerecyclede velden

  GreenMatter GreenMatter

  DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

  Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

  GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maken wij bij de vervaardiging van deze producten gebruik van een sociale werkplaats, namelijk: Empatec.

  GreenMatter GreenMatter GreenMatter