Solar

Een combinatie van circulariteit en duurzame energie! De staander van GreenMatter solar is vervaardigd uit gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden (geen productieafval) en aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement. De afmetingen van de staander is 15 x 15 cm en GreenMatter solar is in diverse lengten leverbaar (120, 150 en 180 cm). De staander is voorzien van een high-tech solarmodule (1W LED 3000K 180 lumen met reinforced glass solar panel met stainless steel 316 behuizing) en heeft een gegarandeerde brandduur in de winter van 10 uur per nacht en de rest van het jaar brandt de verlichting de gehele nacht. De GreenMatter solar is geschikt voor het verlichten van voet- en wandelpaden en kan dienen als oriëntatieverlichting.

Specificaties

Artikelnummer: SCBS120 / SCBS150 / SCBS180

Offerte aanvragen voor Solar

Variant:(Vereist)
Nieuwsbrief

De GreenMatter solar: Duurzame verlichting

In een wereld waarin duurzaamheid en milieubescherming steeds belangrijker worden, komt GreenMatter met een innovatieve oplossing: de GreenMatter solar. Deze staanders, vervaardigd uit 100% gerecycled kunstgras, laten zien hoe recycling en duurzame energie hand in hand kunnen gaan voor milieuvriendelijke technologieën.

Wat is de GreenMatter solar?

De GreenMatter solar is niet zomaar een product; het staat symbool voor hergebruik en duurzame energie. Elke staander is gemaakt van gerecycled kunstgras afkomstig van versleten sportvelden, zonder gebruik van nieuw productieafval. Dit onderstreept GreenMatter’s toewijding aan milieuvriendelijk ondernemen en garandeert dat de producten aan het eind van hun levensduur volledig recyclebaar zijn.

Technische specificaties en duurzaamheid

Elke staander heeft een compacte afmeting van 15 x 15 cm en is beschikbaar in diverse lengtes zoals 120, 150 en 180 cm. Dit maakt de Solar van GreenMatter geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van kleine tuinpaden tot grotere wandelroutes.

De kern van de Solar staander is de geavanceerde solarmodule, uitgerust met:

  • Een 1W LED lamp (3000K) die 180 lumen produceert.
  • Een versterkt glazen zonnepaneel met een behuizing (316) van roestvrij staal.
  • Een gegarandeerde brandduur van 10 uur per nacht in de winter, terwijl het de rest van het jaar de hele nacht brandt.

Deze specificaties onderstrepen de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het product, ideaal voor duurzame en efficiënte verlichting in openbare en private ruimten.

Duurzame voordelen en installatiegemak

Het installeren van de GreenMatter solar is verrassend eenvoudig en biedt een directe oplossing voor duurzame verlichting. De standaard komt met een garantieverklaring van de grondstoffen en een REACH statement, wat de veiligheid en duurzaamheid van het product bevestigt.

Nachtoriëntatieverlichting

De GreenMatter solar is bijzonder geschikt als nachtoriëntatieverlichting. Deze toepassing maakt de Solar ideaal voor het verlichten van voet- en wandelpaden, waarbij het zorgt voor veiligheid en sfeer na zonsondergang. Het licht biedt niet alleen comfort maar draagt ook bij aan de veiligheid van de omgeving.

Een groene keuze voor lokale overheden en huiseigenaren

Amsterdam heeft al gekozen voor de oplossingen van GreenMatter, gezien de betrouwbaarheid en ecologische voordelen. De Greenmatter solar biedt een vergelijkbare gelegenheid voor lokale overheden en particulieren om hun bijdrage aan een duurzamere wereld te vergroten zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit.

Waarom kiezen voor de GreenMatter solar?

De GreenMatter solar is de slimme keuze voor iedereen die duurzaam en slim wil verlichten. Hier zijn de belangrijkste redenen om voor deze unieke oplossing te gaan:

  • Circulair en milieuvriendelijk: Gemaakt van 100% gerecycled kunstgras, zet je met de Solar staanders in op een groene toekomst. Na gebruik kun je ze volledig recyclen, dus goed voor jou en de planeet!
  • Zuinig met energie: De Solar werkt volledig op zonne-energie, wat je helpt energiekosten te besparen en je ecologische voetafdruk te verkleinen.
  • Veelzijdig en handig: Of het nu voor je tuinpad, park of plein is, deze staanders passen overal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, dus altijd een die past bij jouw behoefte.
  • Weinig onderhoud, lange levensduur: Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en vragen weinig onderhoud. Dat bespaart tijd en geld.
  • Veilig en sfeervol: Meer licht betekent meer veiligheid en gezelligheid in het donker. Perfect voor die lange winteravonden of zwoele zomerse nachten.
  • Betrouwbaar: Met garanties op de materialen en compliance met REACH weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Kiezen voor de GreenMatter solar betekent dus kiezen voor duurzaamheid, gemak en betrouwbaarheid. Een lichte keuze voor een donkere nacht!

Gerelateerde blogs aan de Solar

BLOG Sportinnovator: Innovatie in de schijnwerpers

Lees deze blog

Met deze QR-Fit bank is de cirkel rond.., ons project bij A.V.V. Zeeburgia ook!

Lees deze blog

Reflectorpaal of afzetpaal nodig? Nu 20% korting op ons palen assortiment*!

Lees deze blog

Een terugblik op onze kennisdag ‘Toekomstbestendig Sportpark’

Lees deze blog

De levenscycli van SBR rubber: van autoband tot fitnessvloer

Lees deze blog

Met het GreenMatter circulair outdoor fitnesspark komen 2 waardevolle grondstofstromen samen!

Lees deze blog

GreenMatter

ReLife® ColourPlay tegel

GreenMatter

ReLife® MultiDrain tegel

GreenMatter

ReLife® FitFlex tegel

GreenMatter

ReLife® GrassPlay tegel

FAQ

De GreenMatter solar is zeer duurzaam omdat deze volledig vervaardigd is uit 100% gerecycled kunstgras, afkomstig van oude sportvelden. Dit betekent dat er geen nieuw afval wordt geproduceerd bij de productie van de staanders. Na gebruik zijn de staanders bovendien volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een gesloten kringloop en minder afval.
De GreenMatter solar biedt verschillende technische voordelen. Elke staander is uitgerust met een 1W LED lamp die 180 lumen produceert, voldoende om paden en openbare ruimtes effectief te verlichten. Dankzij de zonnepaneeltechnologie laadt de lamp overdag op en kan deze ‘s nachts tot 10 uur licht bieden in de winter, en gedurende de hele nacht in de rest van het jaar. Dit maakt het een energie-efficiënte oplossing die niet afhankelijk is van het elektriciteitsnet.

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]