GreenMatter wint Plastics Recycling Award 2020

21 december 2020

Reeds in september van het vorige jaar schreven wij ons met GreenMatter in voor de prestigieuze prijs van de Plastics Recycling Award Europe. Nadat het evenement al verschillende keren werd uitgesteld, vond vandaag dan eindelijk de uitreiking plaats. Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat wij onderdeel waren van de finalisten, maar vandaag hebben wij ook de award mogen ontvangen!

Deze prestigieuze prijzen zijn bedoeld om de prestaties van de Europese kunststofrecyclingindustrie te erkennen en te vieren. Ze bieden een inzicht in de huidige ontwikkelingen in het gebruik van gerecycled materiaal, productontwerp en innovatieve productie. De Plastics Recycling Awards Europe 2020 heeft dit jaar een recordaantal inzendingen ontvangen. De instroom van projecten, voornamelijk in de categorie Product Technology, vanuit de hele waardeketen inclusief merkeigenaren, grondstofproducenten en machine- en apparatenbouwers getuigt van een oprechte inzet van alle actoren om kunststoffen circulair te maken, aldus Ton Emans, PRE-voorzitter.

GreenMatter heeft de award ontvangen in de categorie ‘Building & Construction Product of the Year’. Voor ons was het al een enorme eer om tussen grote innovators binnen de recyclingbranche te worden genoemd maar de award ook daadwerkelijk binnenslepen, was een welkome verrassing! Een mooi compliment aan het hele ‘GreenMatter-team‘ en ook een belangrijke erkenning van onze collega kunststofrecyclers dat wij op de goede weg zitten en een mooi concept op de markt hebben gebracht.

Deze award sterkt ons in onze missie om de groeiende kunstgrasafvalberg te verkleinen. Genoeg uitdagingen in het verschiet!

Gerelateerde toepassingen

RéVé kiest voor groene parkeerplaatsen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]