Landelijke aandacht voor GreenMatter

22 oktober 2020

In de nieuwste editie van de Fieldmanager werd voornamelijk dieper ingegaan op een onderwerp dat ons het afgelopen jaar flink heeft beziggehouden, namelijk: Kunstgras.

Met verschillende interessante interviews en artikelen staat het vakblad weer vol met boeiend leesvoer. In deze special werd ook GreenMatter uitvoerig besproken; een helpende hand om de groeiende afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken.

Lees het hele artikel

GreenMatter

GreenMatter is een initiatief van Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Wij hebben ons, in samenwerking met Re-Match, ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Met ons leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie.

Gerelateerde toepassingen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Sportbedrijf Arnhem investeert in duurzame oplossingen!

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]