GreenMatter finalist Plastics Recycling Awards Europe 2020!

9 november 2020

Onze producten van GreenMatter zijn niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels is er veel interesse vanuit binnen- en buitenland vanwege de circulariteit binnen de sport, reductie van de kunstgras afvalberg en het toepassen van een circulair product (kantplanken) als preventieve maatregel tegen verspreiding van microplastics en voor infillbehoud op het sportveld. Mede daarom is GreenMatter genomineerd voor de Plastics Recycling Awards Europe 2020 in de categorie 'Building & Construction Product of the Year'!

Na meer inzendingen dan ooit tevoren te hebben ontvangen in de afgelopen drie jaar, is de shortlist voor de Plastics Recycling Awards Europe 2020 gepubliceerd. Het is daarom een grote eer om tussen grote innovators binnen de recyclingbranche te worden genoemd. De winnaars van de zeven prijscategorieën worden bekend gemaakt op 26 maart, de tweede dag van de Plastics Recycling Show Europe die plaatsvindt in de RAI Amsterdam.

De Plastics Recycling Awards Europe 2020 heeft een recordaantal inzendingen ontvangen. De instroom van projecten, voornamelijk in de categorie Product Technology, vanuit de hele waardeketen inclusief merkeigenaren, grondstofproducenten en machine- en apparatenbouwers getuigt van een oprechte inzet van alle actoren om kunststoffen circulair te maken, aldus Ton Emans, PRE-voorzitter. Felicitaties aan alle finalisten van dit jaar in elke categorie. De standaard is dit jaar hoger dan ooit en de jury heeft de moeilijke taak om de winnaars te kiezen.

Het is nog even afwachten maar wij houden jullie uiteraard op de hoogte. To be continued!

P.S. Wil je ondertussen meer te weten komen over de producten van GreenMatter? Bekijk de digi folder van GreenMatter!

Gerelateerde toepassingen

RéVé kiest voor groene parkeerplaatsen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]