Kennisdag GreenMatter groot succes!

9 november 2020

Op 12 februari 2019 vond de (eerste) kennisdag van GreenMatter plaats in Sneek. Eerder werd er al via verschillende kanalen gecommuniceerd over GreenMatter maar nu was het tijd om alle belangstellenden persoonlijk te informeren over het ‘groene’ initiatief en dieper in te gaan op vragen van de bezoekers.

Onder de genodigden veelal professionals uit verschillende geledingen die zich bezighouden met de inrichting van (sport)accommodaties. In een volle zaal werd een presentatie gehouden (door W&H SportsLankhorst Recycling Products en Re-Match) over de producten, de samenwerking, de processen en het doel van GreenMatter. Onderdelen van de kennisdag waren o.a. een rondleiding door het bedrijf van Lankhorst Recycling Products en een presentatie van de Gemeente Utrecht. Zij kozen er in een eerder stadium al voor om kunstgrasvezels van oude, versleten kunstgrasvelden te verwerken in nieuwe sportgerelateerde materialen.

GreenMatter is een initiatief met als doel om de afvalberg van kunsgrasvelden aan te pakken door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras. Met onze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij gemeenten in een circulaire aanpak door de kunstgrasvezels in nieuwe sportgerelateerde producten te verwerken. Met ons leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie.

Gerelateerde toepassingen

Gemeente Amsterdam kiest voor GreenMatter startvlotten

Groene inrichting op het sportpark van FC Lisse

Boarding van hout naar gerecycled kunstgras

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]