Wist je dat?

26 januari 2021

Wij werken met gerecyclede grondstoffen van versleten kunstgrasvelden. Omdat wij zo min mogelijk additieven willen toevoegen aan het productieproces en kunstgrasvelden in verschillende samenstellingen en kleuren bestaan, is het mogelijk dat er minimale kleurverschillen tussen producten voorkomen.

Onze producten zijn na einde levensduur voor 100% recyclebaar en worden geleverd met garantieverklaring grondstoffen en REACH statement. Zo bieden wij de zekerheid dat onze producten een bijdrage leveren aan het reduceren van de kunstgrasafvalberg.

Naast een REACH statement en grondstoffenverklaring hebben wij ook een ZZS onderzoek uitgevoerd. Dit om te garanderen dat het product veilig voor mens en natuur is. Door de unieke productie- en zuiveringsmethode kan dit resultaat worden gegarandeerd voor al onze producten. Onze REACH statement en grondstoffenverklaring geven opdrachtgevers meer zekerheid over de herkomst en verwerking van grondstoffen en de invloeden op mens en milieu. Om nog meer zekerheid te bieden voldoen wij met de productie van onze producten aan ISO 9001: Quality certificate, ISO 14001: Environment certificate en OHSAS 18001: Safety certificate. Daarbij heeft onze productie een gereduceerde footprint en dat zorgt voor een reductie in te verbranden afval.

Bij de keuze voor gerecyclede, circulaire producten is het raadzaam om de certificaten op te vragen zodat je zekerheid krijgt over de oorsprong en het toepassen van verantwoorde producten.

Gerelateerde toepassingen

RéVé kiest voor groene parkeerplaatsen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]