Nieuw: GreenMatter tribune

30 maart 2021

In navolging van de verschillende tribunes in het leveringsprogramma van W&H Sports is er nu ook een GreenMatter tribune. Al jaren houdt onze partner W&H Sports zich bezig met de verkoop van verschillende tribunes. Op basis van de beschikbare ruimte en het gewenste aantal zitplaatsen, wordt een advies uitgebracht over het juiste type tribune.

Er kan gekozen worden uit: demontabele tribunes, mobiele telescopische tribunes, vaste telescopische tribune, mobiele tribunes maar ook: prefab tribune-elementen voor de realisatie van een betonnen staantribune of zittribune.

Duurzame GreenMatter tribune

Omdat we continue bezig zijn met de ontwikkeling van nieuwe producten om op die manier de kunstgrasafvalberg te kunnen reduceren en we uit ervaring weten dat er veel vraag is naar tribunes, hebben wij een gerecyclede tribune ontwikkeld. De tribune bestaat uit een aluminium onderconstructie. Lengte van de tribune bedraagt 3 meter, bestaande uit 3 zitrijen voor circa 18 personen. De achterste rij is voorzien van rugleuning/ valbeveiliging. De planken voor de bankzittingen en looppaden van gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval) zijn voorzien van 3 stalen strips (tegen doorbuigen). Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement.

De GreenMatter tribune is ook verkrijgbaar in een 3 meter uitvoering bestaande uit 4 zitrijen voor circa 24 personen. De achterste rij is hierbij voorzien van rugleuning / valbeveiliging en railings aan de zijkant.

Gerelateerde toepassingen

RéVé kiest voor groene parkeerplaatsen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]