Uitbreiden terrassen met vlonder van gerecycled kunstgras

8 april 2021

Met een beetje geluk mag de horeca heel snel haar terrassen weer openen. Omdat het waarschijnlijk in eerste instantie alleen buiten open mag en we de zomer tegemoet gaan, zullen veel gemeenten waarschijnlijk bijdragen aan verruiming van de terrassen. Onze vlonder die vorig jaar tijdens de eerste lockdown is ontwikkeld, is hier een hele mooie oplossing voor.

Gerecyclede kunstgras vlonders

De vlonder kan door een gemeente aan de plaatselijke horeca aangeboden worden om hun terrassen op een makkelijke en duurzame manier te vergroten. Net als al onze andere producten zijn de vlonders gemaakt van gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). De donkergroene vlonders zijn UV-resistent en na het einde van hun levensduur zijn deze 100% recyclebaar. De minimale verwachte technische levensduur is 50 jaar. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement. Naast het uitbreiden van de terrassen is de vlonder uiteraard ook te gebruiken voor vele andere doeleinden.

Gerecycled kunstgras buitenmeubilair

Om een terras of buitenruimte nog verder uit te breiden met duurzame, circulaire producten hebben wij ook verschillende soorten zitmeubilair van gerecycled kunstgras. Nieuw in ons assortiment is de Copacabana zitbank. Deze kan als stoel geleverd worden, maar ook als bank. Verder hebben wij: 2 banks en 4 banks picknicktafels, een zitbank zonder rugleuning en de teamtafel in ons assortiment.

Gerelateerde toepassingen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Sportbedrijf Arnhem investeert in duurzame oplossingen!

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]