Vele meters aan GreenMatter walbeschoeiing

31 maart 2022

Bij onze productie in Sneek liggen vele meters aan walbeschoeiing klaar om uit te leveren voor de verschillende projecten. Voor het behoud van de walkant is een goede beschoeiing noodzakelijk. Ons RapidRetain beschoeiingssysteem bestaat uit panelen en combi-palen en heeft een verwachte technische levensduur van minimaal 50 jaar.

Naast dat het een maatschappelijk verantwoorde keuze is, omdat de GreenMatter walbeschoeiing is vervaardigd uit gerecycled kunstgras, heeft de walbeschoeiing van GreenMatter nog een aantal unieke eigenschappen.

Met name de ijzersterke koppeling van de schotten is uniek, waardoor het niet nodig is om de palen exact op het verbindingspunt van de panelen te plaatsen. Dit levert een aanzienlijke tijd- en kostenbesparing op, omdat daardoor eerst de palen en vervolgens de panelen in één gang geplaatst kunnen worden. Juist op het scheidingsvlak van water en lucht, waar alle houtsoorten het meest gevoelig zijn voor rot, is de gerecyclede GreenMatter walbeschoeiing een uitstekende keuze. Het paneel heeft een optimale lengte van 2,1 meter en is licht in gewicht. Hierdoor is het paneel goed te hanteren en efficiënt te plaatsen. Daarnaast is de walbeschoeiing in verschillende hoogtematen verkrijgbaar. De groene kleur van de GreenMatter walbeschoeiing heeft als bijkomend voordeel dat het een natuurlijke uitstraling van de waterkant geeft!

Bekijk deze video van het plaatsen van de walbeschoeiing.

Oplossingen in dit artikel

GreenMatter

Walbeschoeiing

Gerelateerde toepassingen

RéVé kiest voor groene parkeerplaatsen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]