Homepage / nieuwsoverzicht/De brug naar een circulaire (sport)omgeving in Rijswijk

De brug naar een circulaire (sport)omgeving in Rijswijk

19/10/2022

Benieuwd naar het hele proces? Het wordt uitgelegd in de video!

Wij willen met GreenMatter de brug slaan naar een volledig circulaire (sport)omgeving. Met trots kunnen wij melden dat deze brug onlangs letterlijk is geslagen door de aanleg van een grote fietsbrug met gripstrips op sportpark Elsenburg in de Gemeente Rijswijk.

Het sportpark wordt grondig vernieuwd. Samen met de Rijswijksche Hockey Club (RHC), de Rijswijkse Wielren Vereniging De Spartaan, de Fietscrossclub Rijswijk en onder begeleiding van B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen ontwikkelt de gemeente de locatie tot een kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en multifunctioneel sportpark.

Uniek aan deze brug is dat deze bestaat uit onze dekplanken vervaardigd van gerecycled kunstgras. Het versleten sportveld komt dus in een andere gedaante terug. Dit project is een mooi voorbeeld hoe de gemeente Rijswijk het afval uit kunstgrasvelden laat terugkomen op een nuttige circulaire wijze!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter