Homepage / nieuwsoverzicht/FC Lisse eerste vereniging die aan GreenMatter producten denkt

FC Lisse eerste vereniging die aan GreenMatter producten denkt

23/02/2021

Al ruim 2 jaar zijn wij bezig met het op gang brengen van een circulaire grondstofstroom door het recyclen van kunstgrasvezels tot nieuwe producten.

Belangrijk hierbij is het creƫren van bewustwording bij opdrachtgevers dat het na recycling niet ophoudt maar dat er een grondstofstroom op gang moet worden gebracht. Want anders is er nog steeds sprake van afval. Inmiddels gaat dit de goede kant op en weten steeds meer overwegend gemeenten ons te vinden.

Een mooie ontwikkeling is dat deze bewustwording is nu ook doorgedrongen tot verenigingen. FC Lisse heeft als eerste vereniging zelf producten bij ons besteld. Zij waren op zoek naar een duurzame oplossing voor onder andere zitgelegenheid op en rond het sportpark. Wij hebben aan FC Lisse gerecycled kunstgras materiaal geleverd waar door de vereniging zelf prullenbakken van zijn gemaakt en we hebben meerdere parkbanken geleverd. Wij hopen uiteraard dat meer verenigingen FC Lisse zullen volgen.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter