Staander

De GreenMatter staander is gemaakt van gerecycled kunstgras. De staander kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De staander biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een QR-code van QR-FIT op te monteren. QR-FIT brengt mensen in beweging door middel van beweegroutes. Om de 24 uur verandert de oefening achter de QR-code, zodat je elke keer een andere training kunt uitvoeren. Daarnaast kan de staander ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld bewegwijzering in een bos, instructiebord bij een outdoor fitnesstoestel, of voor een plattegrond of welkomstbord. Door te kiezen voor deze duurzame staander wordt een bijdrage geleverd aan het reduceren van de kunstgrasafvalberg.

Specificaties

Artikelnummer: Op aanvraag

Offerte aanvragen voor Staander

Hidden
Nieuwsbrief

Referenties

We zouden GreenMatter zeker aanraden. Allereerst omdat duurzaamheid de toekomst heeft en GreenMatter hierin is gespecialiseerd. Ook denkt GreenMatter goed mee met de behoeften van je bedrijf en helpen ze je goed met je vraagstukken. Voor QR-FIT zit er nog een extra motivatie bij omdat we een gedeeld belang (een gezonder Nederland) hebben en hierin ook samen gaan optrekken.

Alles wat jij moet weten over de GreenMatter staander

Ben je al bekend met de GreenMatter staander?  Het is gemaakt van gerecycled kunstgras en is super veelzijdig. Dit unieke en veelzijdige item, vervaardigd uit gerecycled kunstgras, markeert een belangrijke stap voorwaarts in het hergebruiken van materialen en biedt tegelijkertijd veel gebruiksmogelijkheden.

Innovatief gebruik van gerecycled materiaal

De GreenMatter staander is niet alleen innovatieve recycling, maar ook een statement van milieubewustzijn. Door oud kunstgras nieuw leven in te blazen als een functionele staander, draagt dit product bij aan het verminderen van de kunstgrasafvalberg. Dit maakt de GreenMatter staander een ideale keuze voor organisaties en gemeenten die streven naar duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid.

Samenwerking met QR-FIT

Wat maakt de GreenMatter staander zo speciaal? Een van de meest innovatieve features van de GreenMatter staander is de integratie met QR-FIT. Door een QR-code op de staander te monteren, wordt een dynamisch platform geboden dat gebruikers dagelijks voorziet van nieuwe fitnessoefeningen. QR-FIT inspireert mensen om actief te blijven door elke 24 uur een andere oefening aan te bieden, wat de staander niet alleen een informatief, maar ook een interactief element geeft in elke setting. Het continue vernieuwen van oefeningen zorgt ervoor dat gebruikers geëngageerd blijven en regelmatig terugkomen, wat de sociale en fysieke gezondheid binnen de gemeenschap stimuleert.

Multifunctionele toepassingen

Naast de samenwerking met QR-FIT kunnen de GreenMatter staanders op veel andere manieren worden gebruikt.  Of het nu gaat om het plaatsen van bewegwijzering in natuurgebieden, als informatiepunt bij outdoor fitnessapparatuur, of zelfs als welkomstbord bij ingangen van parken—de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk van deze toepassingen draagt bij aan een georganiseerde en gebruiksvriendelijke omgeving. Het modulaire ontwerp van de staander zorgt ervoor dat het gemakkelijk aangepast kan worden voor verschillende doeleinden, van het markeren van routes tot het geven van instructies of informatie, wat de GreenMatter staander een flexibele en praktische keuze maakt voor elke buitenruimte. Bekijk hoe Gemeente Amsterdam de staanders heeft ingezet!

Gerelateerde blogs aan de Staander

BLOG Sportinnovator: Innovatie in de schijnwerpers

Lees deze blog

Met deze QR-Fit bank is de cirkel rond.., ons project bij A.V.V. Zeeburgia ook!

Lees deze blog

Reflectorpaal of afzetpaal nodig? Nu 20% korting op ons palen assortiment*!

Lees deze blog

Een terugblik op onze kennisdag ‘Toekomstbestendig Sportpark’

Lees deze blog

De levenscycli van SBR rubber: van autoband tot fitnessvloer

Lees deze blog

Met het GreenMatter circulair outdoor fitnesspark komen 2 waardevolle grondstofstromen samen!

Lees deze blog

GreenMatter

ReLife® ColourPlay tegel

GreenMatter

ReLife® MultiDrain tegel

GreenMatter

ReLife® FitFlex tegel

GreenMatter

ReLife® GrassPlay tegel

FAQ

De GreenMatter staander is extreem duurzaam. De staander wordt volledig gemaakt van gerecycled kunstgras dat anders als afval zou eindigen. Deze recyclingmethode vermindert niet alleen de afvalberg van kunstgras, maar zet het ook om in een nieuw, nuttig product. Bovendien draagt het gebruik van gerecyclede materialen bij aan de vermindering van de vraag naar nieuwe grondstoffen, wat leidt tot minder energieverbruik en uitstoot tijdens productieprocessen.
De GreenMatter staander kan worden uitgerust met een QR-code, onderdeel van het QR-FIT systeem. Gebruikers kunnen deze QR-code scannen met hun smartphone om dagelijks nieuwe fitnessoefeningen te ontvangen. Elke 24 uur vernieuwt het systeem de QR-code automatisch met een nieuwe oefening, waardoor gebruikers gestimuleerd worden regelmatig terug te komen en actief te blijven. Deze functie maakt de staander niet alleen een informatief hulpmiddel maar ook een dynamisch en interactief onderdeel van een gezonde levensstijl.
De GreenMatter staander is ontworpen voor veelzijdig gebruik in verschillende omgevingen. Het kan dienen als bewegwijzering in natuurgebieden, als informatiebord bij outdoor fitnessapparatuur, of als welkomstbord bij de ingangen van parken en andere gemeenschapsruimtes. Daarnaast zijn de staanders modulair ontworpen, wat betekent dat ze gemakkelijk aangepast kunnen worden aan specifieke behoeften en toepassingen.

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]