Secrid goes green!

9 november 2020

Bijna iedereen kent ze; de aluminium kaarthouders van Secrid. Het Nederlandse bedrijf werd in 1997 opgericht en in die tijd merkten zij dat de inhoud van de portemonnee veranderde: contant geld maakte steeds vaker plaats voor een pinpas en andere (betaal)kaarten. De oprichters zagen een gat in de markt en maakten een kaarthouder (wallet) waar je een aantal pasjes in kwijt kon. Inmiddels verkoopt het bedrijf miljoenen kaarthouders wereldwijd.

Als gevolg van groei is het bedrijf onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie; een pakhuis in Den Haag. Om deze nieuwe locatie aan te kleden, hebben zij bewust gekozen om tien picknicksets van GreenMatter aan te schaffen. Duurzaamheid en circulariteit waren doorslaggevend in de keuze voor onze GreenMatter picknickbanken van gerecycled kunstgras.

Picknickbank (2 banks) ‘GreenMatter’

De picknickbank (2 banks) GreenMatter is verkrijgbaar in vrijstaande uitvoering en vervaardigd uit gerecyclede kunstgrasvezels van oude kunstgrasvelden (geen productieafval). De picknickbank is UV resistant en na einde levensduur 100% recyclebaar. Naast de picknickbanken van gerecycled kunstgras leveren wij ook andere GreenMatter producten. Zie ook: www.greenmatter.nl.

Gerelateerde toepassingen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Sportbedrijf Arnhem investeert in duurzame oplossingen!

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]