Alsnog aanwezig op het podium bij Plastics Recycling Show

9 november 2021

In 2020 wonnen wij de Europese Plastic Recycling Award in de categorie Building & Construction Product.

In 2020 wonnen wij de Europese Plastic Recycling Award in de categorie Building & Construction Product. Omdat er toen geen fysieke uitreiking van de prijs kon plaatsvinden, mochten wij de prijs onlangs, een jaar later alsnog op het winnaarspodium in ontvangst nemen.

Jaarlijks komen er zeker tweehonderd versleten kunstgrasvelden bij in Nederland. Met Greenmatter proberen wij de alsmaar groeiende kunstgrasafvalberg te doen slinken door van versleten kunstgrasvelden zinvolle producten te maken voor op en rond het sportveld of daarbuiten.

Plastic Recycling Award

Hiervoor wonnen wij eind 2020 de Plastics Recycling Award in de categorie ‘Building & Construction Product’. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in de Europese kunststofrecyclingindustrie. De jury was lovend over ons initiatief: “Dit product is een innovatieve oplossing in een markt die tot nu toe weinig verkend werd. De samenwerking tussen de bedrijven verzekert effectieve inzameling, recycling en uiteindelijk hergebruik van de gerecyclede materialen. Dat vormt de basis voor een recyclebaar product en garandeert ook het succes van dit product.”

Gerelateerde toepassingen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Sportbedrijf Arnhem investeert in duurzame oplossingen!

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]