Kom ons bezoeken op de Vakbeurs Sportaccommodaties!

9 november 2020

Op 5 maart vindt alweer de 8ste editie van de Vakbeurs Sportaccommodaties 2020 plaats in Expo Houten. De openingstijden zijn van 9.30 tot 17.00. Ook dit jaar zijn wij weer van de partij en zijn wij te vinden op standnummer 1.2.15.

Onze deelname

W&H Sports zet zich volop in op duurzaamheid en innovatie. Zo is zij een samenwerking aangegaan met Lankhorst onder de noemer GreenMatter. GreenMatter neemt het voortouw bij het recyclen van materiaal afkomstig van kunstgrasvelden tot nieuwe producten voor op en rond het sportveld. Er is veel interesse vanuit binnen- en buitenland voor GreenMatter, vanwege de aandacht voor circulariteit binnen de sport, reductie van de kunstgrasafvalberg en het toepassen van een circulair product (kantplanken) als preventieve maatregel tegen verspreiding van microplastics en voor infillbehoud op het sportveld. De producten van GreenMatter zijn niet onopgemerkt gebleven. Het jaar 2020 is voor W&H Sports dan ook goed van start gegaan, met onder andere veel nieuwe aanvragen voor gerecyclede kantplanken. Naast de planken bestaat het zorgvuldig samengestelde leveringsprogramma van GreenMatter uit picknicksets, parkbanken, bloembakken, bermpalen en recent ook beschoeiing. Het assortiment biedt voldoende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezels op een gerecyclede wijze terug te laten komen op of rond de sportaccommodatie.

Vakbeurs Sportaccommodaties

De Vakbeurs Sportaccommodaties is een gratis, eendaags evenement voor gemeenteambtenaren, bestuurs- en commissieleden van sportverenigingen, adviseurs, architecten, ontwerpers, schoolbesturen, vakleerkrachten en exploitanten van binnen- en buitensportaccommodaties.

Op het evenement maken bezoekers kennis met de nieuwste producten en diensten op het gebied van bouw, gebouw- en terreininrichting, ondergronden, sportmaterialen en dienstverlening voor zowel binnen- als buitenaccommodaties. Meer dan 150 exposanten staan klaar om vragen te beantwoorden en kennis en ideeën uit te wisselen. Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties is er tevens een gevarieerd, op de actualiteit gericht lezingenprogramma.

Download hier uw gratis toegangskaarten

Gerelateerde toepassingen

RéVé kiest voor groene parkeerplaatsen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]