Nieuw: Copacobana zitbank

23 maart 2021

Wij zitten niet stil. Om elke kilogram kunstgrasvezels op een gerecyclede wijze terug te laten komen op of rond de sportaccommodatie of daarbuiten, zijn wij voortdurend bezig met het uitbreiden van ons leveringsprogramma.

Op die manier kunnen wij onze opdrachtgevers een diversiteit aan circulaire oplossing bieden. Nieuw in ons assortiment is de: Copacobana zitbank.

Nieuwe gerecyclede zitbank

De Copacobana zitbank die in samenwerking is ontwikkeld heeft een moderne uitstraling die goed past in de buitenruimte of op het sportpark. De bank is standaard leverbaar in 51 cm (zitbank voor 1 persoon) of 231 cm maar is per element uit te breiden. Het is ook mogelijk om de bank als een slingervorm uit te voeren over een langere lengte. De Copacobana zitbank kan verankerd worden. Op dit moment is er veel vraag naar gerecyclede en circulaire producten en daarom is de Copacobana zitbank een maatschappelijk verantwoorde keuze. Mede omdat de bank wordt vervaardigd in een sociale werkvoorziening door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hopen, onder andere samen met opdrachtgevers, in de nabije toekomst nog meer nieuwe kunstgras gerecyclede producten te ontwikkelen.

Gerelateerde toepassingen

RéVé kiest voor groene parkeerplaatsen

Van een versleten kunstgrasveld naar nieuwe gerecyclede sportvloer

Gemeente Amsterdam: voorloper op het gebied van circulariteit

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]